Kurser fra Landerby

Lær det grundlæggende på et af Landerby´s kurser. Landerby tager udgangspunkt i dit niveau og omgangstonen er hyggelig, uformel og 1:1, så du lærer mest muligt.
Underviser: Karina Lander - tlf.: 27 29 18 44

header image

Microsoft Word

Word kan bruges til rigtig mange ting og er nødvendig at kunne, hvis du f.eks. skrive et brev eller vil lave et rigtig flot CV eller en virkelig "sælgende" ansøgning. Lær at lave festens flotteste sang opsætningsmæssigt!

Læs mere

Microsoft Excel

Det er virkelig alletiders værktøj til at lave alt fra de helt simple budgetter, til de mere komplicerede, hvor man nemt kan miste overblikket. Avancerede timeberegninger - Excel kan det det hele og mere til!

Læs mere

Facebook

Følg med tiden og følg med i hvad dine "venner" på Facebook ønsker at dele. Du behøver ikke dele hele dit liv med Facebook, men det er sjovt at være med og vide hvad der sker - Lær at styre hvad andre kan følge med i!

Læs mere

Email

Bliv tryg ved at sende og modtage emails. Lær at vedhæfte filer som f.eks. et billede eller et dokument. Du lærer samtidig hvilke mails, du ikke skal svare på og hvilke der er gode nok via eksempler.

Læs mere

Microsoft Powerpoint

Lær at lave slides til foredrag, undervisning eller kurser. Lær om overgange og effekter mv.

Microsoft Access

Databaser er uundværlige og kan bruges i mange hensender. Lær at lave din egen database fra bunden og byg videre og udbyg den til dine formål og brug.

Outlook

Brug alle funktioner i Outlook og få mest muligt ud af programmet. Landerby hjælper dig med at lære de forskellige funktioner.

Office 365

Lær selv at styre adgang og licenser i Office 365. Oprettelse af nye brugere og administrer eksisterende brugere.


Hardware rens (pc)

Støv er en af din computers værste fjender. Lær at gå til kamp mod støvet inde i din computer. Hvor er det er vigtigt og hvor du skal passe. Du lærer også om hvilke redskaber der er de bedste og hvorfor.

Software rens (pc)

Din computer bliver hele tiden udsat for nye trusler og alt efter hvor du surfer henter du ubemærket malware og spyware med hjem fra din tur på nettet. Lær selv at rense din computer og spar mange penge fremadrettet.

PC opstart

Hvornår skal du trykke ja, nej, ekspress eller bruger? – Lær hvordan du opstarter en helt ny computer fra bunden og bliv tryg ved de ting der bliver spurgt om undervejs.

PC Vedligehold

Lær at holde din computer i topform ved selv jævnligt at lave et vedligeholdstjek på din computer. Sæt din computer op til selv at lave noget af arbejdet og resten får du fuld styr på!


Byg pc

Nogle gange er en standard pc bare ikke lige det du vil have – du vil have det, der ligger ud over – og vil gerne lære hvordan du bygger en computer fra bunden. Landerby lærer dig hvordan.

Fejlfinding (pc)

En computer der er gået helt i sort eller helt ned er ikke altid bare lige til genbrugspladsen. Lær at fejlfinde på computere og hvad der er muligt at gøre ved sådan en computer.

Reparation (pc)

Lær at reparere din computer, når den er gået i sort eller helt ned. Svarene ligger ikke altid lige for, men der er hjælp at hente med kurset fra Landerby.

Forebygge nedbrud (pc)

Nedbrud på pc er mildt sagt ALTID ”piv-træls” fordi det altid kommer ubelejligt – men det kan imødegåes og holdes til et minimum. Lær hvordan du undslipper de værste fælder og holder din computer kørende mest muligt.


E-conomics

Få en grundig introduktion til E-conomics og lær at lave fakturaer, kreditnotaer, oprettelse af kreditorer og debitorer, Opsætninger og vareoprettelser mv.

Dinero

Kom godt i gang med at lære og bruge Dinero regnskabsprogram. Opsætninger – kreditorer og debitorer, samt fakturering og køb. Vareoprettelser i systemet og opsætning af din regning.

Dropbox

Alt fra opsætning til hvordan du bruger det og får mest muligt ud af det. Samt hvordan du kan opsætte billedesynkronisering fra din mobiltelefon til dropbox – slip for ledningsrod når f.eks. billeder skal fra mobiltelefonen til computeren.

Automatisk Backup

Træt af at skulle kopier din filer, hver gang du laver ændring, så du er sikker på du altid har den friskeste kopi liggende? Bliv klogere på set-up af automatisk backup. Og slip for at bekymre dig mere om det.


Windows installation

Når computeren har mistet eller aldrig haft et styresystem, skal der installeres et. Men hvad skal man gøre og hvad skal der til? Landerby lærer dig hvordan du gør fra bunden med installation og aktivering af windows.

Windows opgraderinger

Opgradering af windows fra tidligere versioner – ja, men hvordan? Det lærer du hos Landerby hvordan man gør og hvad man skal trykke ja og nej til.

Kloning af harddisk

Lær hvordan du kloner en harddisk. Hvilke programmer er gode og hvilket udstyr der bruges til formålet.

Dreamweaver

Lær at lave en hjemmeside med Dreamweaver. Vil du gerne have styr på alle facetter på hjemmesiden er dreamweaver et godt redskab. Vi kommer ind på HTML og CSS kodning til husbehov, for at kunne administrere en dreamweaver side.


Ikke på listen?

Fandt du ikke det du søgte? Fortvivl ikke!

Har du et helt særligt ønske til et kursus, kontakt Landerby - lad os tage en snak om det er muligt - og skræddersy et kursus specielt til dig.


Ring til Karina på tlf.: 27 29 18 44

Landerby sørger for

  • Veloplagt underviser
  • og masser af viden

Karina Lander

"Hun har en del af læreruddannelsen og lagt sammen med hendes mange årige interesse for computere, danner det en rigtig god baggrund for at give viden fra sig på en anden måde end IT-folk plejer at gøre."