Computerhjælp - Midtsjælland

Kom let videre med dine computer udfordringer...

Computeren kan til tider være en prøvelse. Den vil ikke det, du beder den om? En underlig besked du ikke har set før? Du er i tvivl om, hvad du skal gøre, der hvor du er kommet til, og har brug for computerhjælp..

Landerby er klar til at hjælpe og guide dig igennem dine udfordringer.

Ring eller SMS til Karina fra Landerby på Tlf.: 27 29 18 44 og book din tid nu.

computerhjaelp Midtsjælland

Optimering af pc

Er din computer blevet en anelse "sløv i betrækket" - eller meget! Ja, så er det blevet tid til en gennemgang og optimering af din computer, så vi kan få hastigheden tilbage på den igen. Landerby gennemgår din computer fra a-z, så den snurrer bedst muligt.

Bare hjælp!

Er der noget du tumler med, som driller i hverdagen? En pop-up besked, der kommer hver gang du starter. Et sted, hvor du er i tvivl om, hvad du skal gøre - hvilken knap kan der trykkes sikkert på? Landerby hjælper dig med at få svar og komme videre.

Windows

Er det tid til at opgradere din comuters version af Windows - til nyeste Windows version? Så kan Landerby hjælpe dig med at klare overgangen til det nye system, samt guide dig i hvor du finder dine vanlige funktioner henne. Kan også hjælpe, hvis du har problemer med Windows.

Tid til rens?

Virus og malware - Har du underlige pop-up reklamer overalt på nettet du ikke kan blive af med? Programmer, der selv installerer sig? Computer der pludselig selv lukker ned eller låser dig? Få hjælp inden din computer drunker i smuds og snavs.


Kan hjælpe..

Landerby har mange års erfaring med computer og kan hjælpe dig med det meste du støder på af computer-udfordringer i hverdagen. Derfor er Landerby på midtsjælland den helt rette, der kan hjælpe dig videre ud fra dit niveau og så du forstår det. Det behøver ikke at koste en formue at få hjælp! Få hjælp ved hjemmebesøg, kører på hele Midtsjælland eller gennem fjernstyring. Det kommer lidt an på den udfordring du står overfor, hvad du kan vælge.

Priser

Ring til Karina på tlf.: 27 29 18 44 og aftal nærmere

Landerby anbefaler

"Forventer du at din computer bare starter hver gang? Landerby anbefaler 1 stort årligt service og vedligehold 1 gang hver måned for at reducere risiko for PC nedbrud"

Læs mere