Når computeren er gået kold!

Hvis din computer ikke virker, kan du indlevere den til reparation hos Landerby.

Landerby undersøger hvorfor den ikke virker og du får hurtigst muligt ren besked omkring status på din computer og et bud på, hvad det vil koste at få den til at køre igen.

Så kan du frit beslutte, hvad det videre forløb for computeren skal være…Skal Landerby bestille reservedele hjem, der passer til din computer og lave den? Eller vil du hellere skrotte den gamle og investere i en ny computer?

Ring eller SMS til Karina fra Landerby på Tlf.: 27 29 18 44 og aftal indleveringstidspunkt for din computer.

header image

Reparation

Ved indlevering af din computer til reparation, foregår det på Landerby´s eget værksted. Det bevirker at du hurtigt får din computer igen og uden fare for transportskader.

 

Redde data fra harddisk

"Det sker ikke for mig!" - Ingen back-up? I mange tilfælde vil Landerby kunne redde data fra din døde harddisk og få genskabt dine billeder og vigtige dokumenter på en ny harddisk.

 

Clone data

Har du brug for en større eller hurtigere harddisk? Intet problem - Din computer mærker ikke forskellen - men det vil du kunne mærke - selvom den ligner sig selv efterfølgende.

 

Service og vedligehold

"Min computer skal bare køre, når jeg trykker på knappen" - Undgå at din computer bliver træt i betrækket undervejs med en service- og vedligeholdelsesaftale fra Landerby.

Læs mere


Reservedele

Mangler du lige en reservedel, så computeren kører igen? Det kan være Landerby har den eller kan skaffe den? Landerby får løbende brugte dele ind. Alle brugte computerreservedele er renset og testet 100% ok. Ring til Karina på Tlf.: 27 29 18 44 og hør nærmere.

Landerby kan mere..

  • Opstart af ny pc
  • Windows installationer
  • Bygge din drømme-computer
  • Nyt liv i din gamle computer
  •  

Kort om Landerby

"Landerby ejes af Karina Lander og startede i 2014. Karina er en af de få kvindelige IT-konsulenter i en mandsdomineret branche."