Service og vedligeholdelse

Hos Landerby kan du få en service og vedligeholdelsesaftale til din computer - uanset hvor den er købt fra. Jævnligt vedligehold og service på din computer holder computerens hastighed i top og lukker løbende sikkerhedshuller - samtidig med at du reducerer risikoen for nedbrud betydeligt.

En computer der kører som den skal - er altid en fornøjelse at arbejde på!

Ring eller SMS til Karina fra Landerby på Tlf.: 27 29 18 44 og hør nærmere om mulighederne for din computer.

header image

Stort service 1 gang årligt.

Det store årlige service er der hvor din computer bliver fysisk bliver skilt ad, renset for støv, smurt og samlet igen.
Hvis din computer ikke kan få luft eller bliver for varm

 

 

– kan du risikere, at computeren pludselig ikke vil starte, når du trykker på knappen. Samtidig bliver computeren gennemgået som ved et almindeligt vedligehold for at holde computeren i topform til sine opgaver.

Vedligehold 1 gang hver måned!

Ved vedligehold bliver din computer gennemgået og opdateret i sine programmer. Der bliver ryddet op i småfiler fra bl.a. internettet. Computeren bliver tjekket for malware.

 

 

Ubrugelige programmer der har sneget sig ind på computeren bliver fjernet. Antivirus bliver tjekket efter at den er opdateret og virker som den skal.


Erhvervsaftale

Landerby servicerer og vedligeholder også computere for virksomheder. Kontakt Karina på Tlf.: 27 29 18 44 og få et tilbud på service og vedligeholdelse af jeres computere.

Fordele

  • Computer der kører optimalt
  • Servicebog, så man kan se hvad der er lavet
  • Reducering af risiko for computernedbrud og datatab
  •  

Landerby anbefaler

"Forventer du at din computer bare starter hver gang? Landerby anbefaler 1 stort årligt service og vedligehold 1 gang hver måned for at reducere risiko for PC nedbrud"